Med på den værste mads palsvig

med på den værste mads palsvig

Sedan 2014 finns ett EU-direktiv (brrd) som implementeras i svensk lag som istället innebär att samhällskritiska banker kan ta insättarnas pengar om det behövs för att undvika konkurs (Bail in). Mot sin vilja blev Mads Palsvig visselblåsare. Det är exakt vad. Bland annat att politiker som ljuger ska exkluderas och att de danska kronorna endast ska få produceras av den danska riksbanken. Han berättar att JFK21 är ett parti som driver några speciella frågor i Danmark. De demonstrerar i gula västar. Mads menar att en viktig orsak till att Khadaffi skulle bort var att han inte längre ville handla i dollar. Varför upplever alltfler av oss att allting är uppochner och ingenting längre är normalt? Vilka är det som styr världen bakom kulisserna, i nätverk och sällskap bortom offentlighetens ljus? Han förklarar att många afrikanska staters riksbanker styrs av utländska intressen vilket bidrar till en dålig ekonomi. Det väckte Mads Palsvigs intresse.

Milf massage thai massage i greve

Här berättar han vad han upptäckte: globalisterna har en agenda för oss alla. Du kan se hvordan du laver brændenældepulver her i linket Kærligst fra Lærke, se mere. Under senare delen av 2010-talet har han lämnat finansbranschen och istället kommit ut som bankkritiker och visselblåsare. Pulveret er perfekt at bruge i madlavningen for lidt ekstra næring! Han berättar också att de amerikanska bankerna fick fantasibelopp från staten eller Federal Reserve (Bail out) för att klara bankkrisen. Kort därefter fick han sparken och har sedan dess satt sig in i frågan om hur banker genererar pengar och hur bankerna används av internationella finansintressen för att sko sig.

med på den værste mads palsvig

är dansk, men intervjun är gjord på engelska. Om du är en av dem som rutinmässigt avfärdar alla tankar och frågor om samband, avsikter och centrala maktnätverk som konspirationsteorier då är det kanske just du som ska ägna en timme och 39 minuter av ditt liv åt att se och lyssna på den. Mads Palsvig Open Mind Conference NYT politisk parti PÅ VEJ: Mads Palsvig Foredrag med Mads Palsvig: Bliv klog på penge Bankmannen som vaknade Julia Caesar Engelsburg Fl Swingerklub Tucan / Dating overvekt Thai åbner egen klinik Holstebro Onsdag Den är som gjord för dig. Mads Palsvig arbetade på Morgan Stanley som värdepapperstrader vilket innebar att han handlade i svenska statsobligationer för många miljarder. Han var framgångsrik i sitt arbete men kunde inte låta bli att undra varför fattiga länder blev ännu fattigare när de hade fått hjälp av IMF- den internationella valutafonden. Har netop set dit foredrag på OMC!

I praktiken kan bankerna skapa enormt stora belopp. De kan också dra tillbaka pengarna vilket gör att fastigheter och andra tillgångar minskar i värde. Vi diskuterar också varför sex haderslev hvad er tantra sex USA är så angelägna om att olja och andra varor ska handlas i dollar. Bankerna är verktyg för de reella ägarna. Detta är möjligt bland annat genom att bankerna kan skapa pengar och därigenom öka penningmängden vilket ger prisstegring. Var kommer genusläran ifrån, och vilka vinner på den? Han öppnade för att den amerikanska staten själv skulle producera dollar utan inblandning av privata intressen. Han var framgångsrik i sitt arbete men kunde inte låta bli att undra varför fattiga länder blev ännu fattigare när de hade fått hjälp av IMF- den internationella valutafonden. Vem har bestämt att nationalism och sund fosterlandskärlek är liktydigt med rasism och islamofobi? Han vaknade upp och började se mönster och samband som styr oss escort roskilde tantra jylland alla i våra liv. Publicerat 29 januari, 2019. Hur kommer det sig att så många av oss är bundna av stora banklån och därmed lydiga slavar åt bankerna och politikerna? Fortsätt läsa Bankmannen som vaknade. Federal Reserve, Ben Bernanke och, janet Yellen. Däremot hade Libyen under Muammar Khadaffi kontroll över sin egen riksbank vilket också bidrog till att landet hade så bra ekonomi. Han berättar att Federal Reserv som ger ut dollar i USA är privatägt.
Cock Mad Granny Sucks Like Hoover.


Gratis ponofilm massage med afslutning københavn

Vad är det som förenar dem? Mer info om detta finns i den långa videon på vår hemsida under inskickade klipp som handlar om Rothschild. Sammanfattning: Mads Palsvig förklarar hur vissa bankers ägare använder bankerna som verktyg för att göra insideraffärer. Ett annat viktigt sätt som bankernas ägare ökar sin förmögenhet är genom att låta bankerna öka eller minska samhällets penningmängd på ett sätt som de drar nytta. För att dela med sig av sina insikter har Mads Palsvig bildat ett nytt politiskt parti i Danmark, kallat JFK 21 med tillägget Earth Freedom Knowledge. Han tvekar inte att kalla människor som beskyller andra för konspirationsteorier för kollaboratörer. Annonser ty de veta icke vad de göra (Lukas 23:34). Penningmängden påverkar prisbilden på exempelvis fastigheter vilket gör det möjligt att sälja dyrt och köpa tillbaka billigt. Enligt Mads var Khadaffi otroligt populär hos folket till skillnad från Macron som skjuter gummikulor och tårgas på sitt folk.

med på den værste mads palsvig